Knox County/nl

From PZwiki
Jump to: navigation, search
Language policy Language: English • français • Deutsch • русский • 日本語 • Nederlands • polski • norsk • español • 中文
Knox County, met ingang van v2.0q. ( Klik voor een grotere versie)
Een afgeronde kaart van Knox County, met de stad, de noordelijke snelweg, de Boerderij en de off-grid Bossen. ( Klik voor een grotere versie)

'Knox County' is een fictief gebied in Amerika waar 'Project Zomboid is ingesteld. Het vindt plaats binnen de stad van Muldraugh, Kentucky. De belangrijkste kaart is op dit moment verdeeld in 4 kwadranten met een andere off-grid grid die willekeurige gegenereerde bossen en de nieuw toegevoegde waterputten bevat.

De Suburbs

De 'Suburbs' was oorspronkelijk het enige verkenbare gebied Knox County, totdat de toevoeging van de Forest in 0.2.0 kwam. Op dit moment bevat het 22 gebouwen van verschillende grootte, van kleine een-kamer hutten tot winkels en huizen. Er is ten minste een magazijn en meerdere winkels, terwijl de rest huizen zijn . De Suburbs is momenteel gevestigd in het noordwestelijke kwadrant van de belangrijkste kaart.

De Woods

Niet te verwarren met de off-grid Bos, dit kleine bos bevind zich in de zuid-westelijke kwadrant van de kaart. In het zuidwestelijke deel van dit kwadrant is een 2 verdiepingen tellende huis met een schuur ernaast. In het noordwestelijke deel van dit kwadrant is een kleine houthakkers hut die vaak timmermansgereedschap bevat en je kunt gemakkelijk de buitenwijken benaderen via het pad ten noorden daarvan.

De Villa's

Gelegen in het noordoosten van de kwadrant is een luxe set van 6 villa's, met elk 1 garage, 1 grote keuken, 2 badkamers op elke verdieping en 3 slaapkamers. Een ideale plek voor het bouwen van een mooi fort met zo veel bomen rondom de villa's die als een beschermende barrière werken. In het zuidelijke deel van dit kwadrant is ook een klein Fast Food Restaurant.

De Downtown District

Hier zijn voornamelijk winkels en kantoorgebouwen, het Downtown District ligt in het zuidoosten van de kwadrant. Een perfecte sector voor snelle voorraad runs. De belangrijkste gebouwen in dit kwadrant is het tweede opslag warenhouse en het grote restaurant ernaast.

De Northern Highway

Ten noordwesten van de villa's is de Northern Highway. Het gaan naar dit gebied brengt je naar een andere kaart cel. Deze lange weg strekt zich voor vele cellen, maar in de eerste cel aan de linkerkant van de weg zal er een kleine boerderij. Als u verder op de Northern Highway nog een cel naar boven gaat kom je een opening naar een onverharde pad tegen. Dat vuil pad leidt u naar een andere kaart cel tot een grote boerderij vol met tarwe velden, kleine hutjes, een waterput, en een schuur.

Off-Grid Bos

De 'Forest' was de tweede verkenbare gebied van Knox County. Het bevat ongeveer zeshonderd bomen en een boerderij in het midden. De boerderij bevat geen materialen, maar huist enkele overlevenden.

Toevoegingen

Zie de Mods sectie voor zelfgemaakte kaart cellen, die uit te breiden op de standaard kaart cellen.